Kedves Partnereink,
Borkedvelő Barátaink!

Tevékenységünk kiterjed a hazai és külföldi borok, borkülönlegességek, pálinkák, pálinkakülönlegességek, delicates termékek illetve egyéb ajándéklehetőségek forgalmazására, és ezekhez kapcsolódó reprezentációs igények teljesítésére.

Kínálunk ajándékcsomagokat, különleges süteményeket, chutneykat, csokoládékat, borainkhoz, pálinkáinkhoz egyszerűbb és reprezentatív csomagolási megoldásokat, egyedi etikett címkéket.

Segítséget nyújtunk egyedi, kreatív, különleges ajándékötletek megtervezéséhez, kivitelezéséhez. Munkánkkal időt és energiát megtakarítva kiváló minőségű borokhoz, pálinkákhoz és egyedi reprezentatív ajándékokhoz jutnak partnereink.

RENDEZVÉNYSZERVEZÉS

Cégünk több mint 10 éve van jelen a rendezvényszervezés területén.

Munkánk minőségéért sokéves szakmai gyakorlattal rendelkező, több nyelvet beszélő, fiatal és kreatív szakemberek felelnek, akik udvarias, észrevétlen munkájukkal járulnak hozzá a rendezvények sikeréhez.

Biztosítjuk az igényes helyszínt, berendezést, dekorációt, technikai feltételeket, udvarias személyzetet, a különleges menüt és minden egyebet az Ön igényeinek és kívánságainak messzemenő figyelembe vételével. Szolgáltatásaink magas színvonaláért saját, minden igényt kielégítő eszközparkunk és kiváló szakácsaink professzionális hátteret biztosítanak, a legapróbb részletekre is ügyelünk az Ön elvárásaihoz igazodva.

Legyen szó bármilyen jellegű rendezvényről, megkeressük cége számára az adott eseményhez leginkább megfelelő helyszínt Magyarországon és külföldön egyaránt. Az előkészítéstől a vendégek távozásáig teljes körű szervezést és lebonyolítást biztosítunk, hogy Ön és vendégei felejthetetlen élményt szerezzenek.

Gasztronómiai újdonságokkal egybekötött borkóstoló

Különleges beavatás a borkóstolás és borbírálat rejtelmeibe.

A hazai és külföldi borkülönlegességeket tartalmazó kínálatunk mellé kiegészítőként ízletes sajtokat, helyben sütött péksüteményeket továbbá különleges ínyencségünket, a csokoládé szökőkutat ajánljuk. A borkóstolókat szakképzett borászok vezetik, beavatva a látogatókat a borkóstolás és borbírálat rejtelmeibe.

BORVACSORA

Lehetőség van általunk kijelölt időpontra meghirdetett rendezvényünkön részt venni, illetve természetesen lehetőség nyílik az egyedileg letárgyalt, a megrendelő céggel egyeztetett időpontban igénybe venni a szolgáltatást.