Lame tasting – Amatőr ONLINE borkóstoló

 • KÓSTOLJ ÉS NYERJ!
  A Lame tasting egy olyan borkóstoló játék, amit az is tud élvezni, aki nem ért a borokhoz, de imádja meginni. Készítsétek fel érzékszerveiteket és májatokat a kalandra és győzzön a legjobb csapat!
  7 izgalmas kóstoló körrel várunk titeket, amelyek különböző játékos feladatok elé fognak állítani benneteket. A játék alatt különböző minőségi borokat kell végig kóstolni.

 • JÁTÉK MENETE
  A résztvevőknek az esemény előtti napokban házhoz szállítjuk a minőségi borválogatásunkat. A játék napján csatlakoznak az online szobához, ahol a játékvezetőnk és bor sommelierünk beavat mindenkit a játék menetébe és a borok kóstolásának sorrendjébe.

 • KÖZÖSSÉGI ÉLMÉNY, CSAPATJÁTÉK
  A játékban elhangzó kérdésekre egy általunk biztosított online felületen lehet válaszolni. A verseny helyzet miatt a résztvevők egy izgalmas és szórakoztató vetélkedő hangulatát élhetik át, ahol az alkohol fogyasztás kötelező!

 • Felkeltette érdeklődésed?! Kérd ajánlatunkat!

“9 hónap karantén után az első üdítő program volt egy virtuális keretek között eltöltött különleges esti program Ákossal és George-val kollégáink körében. Az online borkostoló mint ötlet, annak minden apró részletével, üzenetével, gördülékenységével, tökéletes volt! Nekem többször is volt alkalmam részt venni az általuk vezetett lame tasting-en, ebből kétszer soknemzetiségű társasággal együtt. A résztvevők kivétel nélkül nagyon jól érezték magukat, külön említve a szakmai hozzáértést, fesztelen hangulatot és nem utolsó sorban a nagy gonddal összeállított bor sort. Az karácsonyi program méltó befejezése volt egy szokatlan évnek, melyben mindenkinek lehetősége volt saját magát kipróbálni korábban elképzelhetetlen helyzetben.
Az Ötlet, a Lebonyolítók és a Résztvevők is jelesre vizsgáztak!”

- HENKEL -

“Nagyon köszönjük a kóstolót, abszolút meg voltunk elégedve, nagyon jól éreztük magunkat mi is és Partnereink is!
Nem csak, hogy rendkívül jól szórakoztunk és különlegesen finom borokat kóstolhattunk, de mindeközben nagyon érdekes is volt, hiszen egy csomó információt is megtudhattunk a kvíz során.
Bátran ajánljuk akár cégek, akár baráti társaságok számára, mert tényleg izgalmas, vicces program az igényes kikapcsolódás és a hatékony csapatépítés keretei között!
Még egyszer köszönjük a lehetőséget!”

- LR Health & Beauty Systems -

“A kollégáinkkal a borkóstolós játékban vettünk részt. Nagyon jól szervezett, ütemezett, pörgős volt a játék és nem okozott problémát, hogy a vírushelyzet miatt csak a virtuális térben tudtuk egymással tartani a kapcsolatot.
A sommeliertől sok hasznos információt kaptunk, amelyeket nemcsak a játék kérdéseinek a megválaszolásában hasznosítottunk, hanem a mindennapokban is segítséget nyújt a tudatosabb borválasztásnál.
Ákos nagyon profin moderálta a játékot, közben sokat nevettünk és a végére kellemesen le- és elfáradtunk. Ajánljuk mindenkinek, aki egy laza, könnyed csapatépítőre vágyik :-)”

- delPierre -

KAPCSOLATFELVÉTEL

Vinox – “Az ötletes megoldás!
borkereskedo@vinox.hu | +36-30-4550000